perjantai 29. kesäkuuta 2012

Arvoitus-sukat






Pojalle tuli tehtyä tämänlaiset villasukat. Nimesin ne Arvoitus-sukiksi, koska moni asia oli niin arvoituksellista. Malli oli omasta päästä, eli kovin arvoituksellinen oli ainakin onnistumisen mahdollisuus.. Tosin idea palmikoiden jatkamisesta kantapäähän asti on jostain netin syövereistä jäänyt mieleen, mutta toteutus oli täysin kokeilun varassa. Yllättävän hyvin perinteinen villasukan malli tähänkin sitten taipui.



Tässä onkin sitten ihan fiilistelyä pojan pikkuautoista, on ne vaan niin rakkaita toiselle!

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesäpipoja!







Tänään oli aika tehdä suven ensimmäinen reissu landelle ja mukaan pääsivät kaksi pipoa, jotka tuli tehtyä eilen ensimmäisten EM-fudiksen matsien aikana. Ihan sattumalta tuli vielä tehtyä pipot Hollannin väreissä, vaikka yllätystappio sieltä tulikin! Oon jotenkin innostunut taas näistä pipoista joita on nyt sitten tehty kaksin kappelein sekä itselle että pojalle. Kaksoipylväillä tehtynä paksulla langalla tulee parissa tunnissa valmista ja illassa saa muutamankin tehtyä. Mukana landella tietysti myös ikuisuusprojekti isoäidin neliö torkkupeitto, joka edistyy ihan kiitettävästi.



Tässä nämä itsellekin väsätyt pipot, joille tuli kyllä käyttöä maaseudun rauhassa. Suoraan sanottuna Suomen suvi ja hyttyset ei ole mun juttu, ja näistä pipoista on eniten hyötyä hyttysten torjunnassa tässä vaiheessa vuotta. Kuvassa myös pojan tekemä helminauha äidille, joka on ihan mun lemppari!

Nyt nauttimaan lisää allergialääkettä hyttysten pistoihin ja illan viimeistä fudismatsia kattomaan kera virkkuukoukun ja teekupin. Home sweet home!

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Jotain värikästä






Mieli kaipasi jotain värikästä ja tässä sitä sitten on. Kukkaron lukon ostin jo aikoja sitten ja nallekin oli jo puoliksi valmiina. Kukkarosta tuli ihan onnistunut mielestäni, mutta kiinnitys aiheutti hiukan pään vaivaa. Yläreunaan virkkasin rapuvirkkausta ja metalli kehysten sisälle kunnon annoksen liimaa, eli eiköhän pysy. Käyttötarkoitus on vielä hieman auki, tarvetta taitaisi olla eniten penaalille tai avainten ja tsetin pysyvälle paikalle laukussa.

Nalle onkin sitten kerrankin kelvollisen näköinen naamasta. Alunperin malli on tarkoitettu apinalle, mutta korvien ja naaman muokkaus oli helpompaa näin. Kuvat onkin sitten otettu mun uudella iPadilla ja aikas pirun tarkkoja kuvia sillä saa otettua. Alunperin ostin Padin luentomuistiinpanoihin, mutta kai sillä voi sitten muutakin tehdä. Nyt onkin sitten pikapostaus tehty ja aika palata tenttiin lukemiseen. Ei kyllä nappais toi vieressä lojuva: The Art of Public Strategy, mutta kai se on pakko..

Tunnisteet