tiistai 27. marraskuuta 2012

Korkkiruuvi tuubihuivi



Korkkiruuvin näköistähän siitä sitten tuli, kun laiskuuksissaan halusi tehdä nopeasti tuubihuivin kaksoispylväillä. Idea löysi mulle itsensä, kun satuin ostamaan liian ohutta lankaa, jotta nopeaa tulosta olisi syntynyt pelkillä pylväillä. Tärkeintähän virkkaamisessa on nopea tulos ja näyttävyys :)

Toivottavasti seuraavissa kuvissa olisi taustalla jo lunta! Tuntuu ihan pikkulapselta, kun jännittää niin paljon sataako yöllä sittenkin ensilumi! Sais jo tulla lunta ja Joulu, sitten olisin niin kovin iloinen :)

lauantai 24. marraskuuta 2012

Lumitähtilapasia sateenkaaren väreissä!






Nämäkin kirjolapaset tulivat valmiiksi jo ajat sitten, mutta aikaa niiden kuvaamiseen ei vaan ole löytynyt. Varmaankin johtuen siitä, että aika kuluu ison G:n eli gradun parissa tätä nykyään aina kun vain mahdollista. Pakko oli äkkiä saada kuvat otettua ennen kuin alkavat nuhraantua käytössä kuvaus kelvottomaan kuntoon.

Ohje on otettu novitan lehdestä ja lankana käytetty sateenkaari lankaa, joka toimii yllättävän hyvin kirjoneuleessa. Käytössä kumpikin pari on jo ollut, vaikka lunta ei vielä ole täällä päin nähty. Toivottavasti ensilumi sataa pian, niin pääsisi käyttämään näitäkin luomuksia enemmän.

lauantai 17. marraskuuta 2012

Yllätyslahja






Pikkujoulukausi on nyt virallisesti syytä avata: ensimmäiset pikkujoulut ovat tänään! Pyyntönä oli ostaa 2-3 euron lahja, mutta koska en sellaista keksinyt, päätin kokeilla hetken mielijohteesta ostamastani Novitan Joululehdestä löydettyä joulupallon ohjetta. Tulos näkyy sitten tässä.

Ei kun paketti kainaloon ja juhlimaan! 


Tunnisteet