lauantai 22. joulukuuta 2012

Lisää mummotyynyjä..






Jouluaatto lähestyy, eikä edes luvattu maailmanloppu pelastunut ahdingossa olevaa laiskottelijaa. Eli jotain sitä nyt pitää joulunakin lahjaksi antaa. Kaapin pohjalla oli muovipussillinen afrikan kukkia, joiden dedis isoksi päiväpeitoksi oli joulu. Peittoa ei tullut, mutta tyyny siitä vielä ehti vielä tekeytymään. Samanlaisen ajattelin vielä tehdä omalle sohvallekin, kun vain kerkeän.

Harvinaisen hyvän näköistä jälkeä noista afrikan kukista loppujen lopuksi tulee. Niitä tehdessä meinasi jo usko loppua, mutta ihan hyvältä sitten kuitenkin näyttää. Ja vielä uskomattomampaa on se, että afrikan kukka on kehitelty vasta vuonna 2009 Etelä-Afrikassa. Aika rajulla vauhdilla on tämäkin malli levinnyt netissä, kun sitä näyttää kaikkialla olevan.

Ja tulihan sitä tehtyä myös synttärikakku äidin mussukalle. Poika toivoi 4-vuotis kakuksi prinsessakakkua ja äitihän tekee. Ympyrä on näyttänyt olevan kuukauden muoto, kun tyynyä ja kakkua näin vierekkäin katselee :)

P.S. Jos äiti käyt täällä ennen joulua, niin esitä sitten kuitenkin yllättynyttä aattona. Varma ei voi olla kyllä siitäkään käykö täällä joku muu kuin oma äiti, mutta Hyvää Joulua kaikille kuitenkin!

Tunnisteet