tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pikkujouluhuivi (So last season)





Epäonnistunut yritys tehdä pikkujouluksi huivi sai eilen jatkoa. Jostain syystä oli viime jouluna harvinaisen joulupäissäni ja ostin tätä lankaa ihan fiilistelyn vuoksi. Huivi jäi kuitenkin kesken motivaation puutteen ja kolmiohuiveihin kyllästymisen takia. Nyt kuitenkin löysin vihdoin kiinnostavan ohjeen perinteisesti Novitan sivuilta. 


Olin jo kutonut kokonaisen kerän Novita Rose Mohair Luxia aina oikein kolmiohuiviksi, kunnes löysin Novitan sivuilta tämän ohjeen: Neulottu hartiahuivi, joten purkuunhan se edellinen viritelmä lähti.


Muutenkin täytyy valittaa yleisesti neuleohjeista, joiden kanssa olen menettänyt hermoni monen monta kertaa. Kuka niitä oikein kirjoittaa ja kenelle? Esimerkiksi kehotus tehdä lisäys ei noviisille kerro yhtään minkälainen lisäys! Itse olen opetellut lähes yksin kaiken mitä käsitöistä on tullut opittua, joten ohjeiden (ts. pergamenttien) tulkinnassa on vierähtänyt monta tuntia. Parhaita ohjeita neulontaan ja virkkaamiseen aloittelijoille on ehdottomasti videot, ei jää vaivaamaan miltä puolelta sitä lankaa lähestytään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet