keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Piirakkasukat ja vähän muutakin


Olihan se pakko testata Novitan sukkalehdestä otettu ohje heti. Ihan kivathan näistä tulee, aika paksut kyllä jalassa, kun lankana on 7-veljestä. Tulossa nyt sitten samanlaiset vielä vaaleanpunaisena, kun rupes lapsettamaan..





Nuttus-sukkien ohjetta tuli sitten testattua 7 veljestä raita langalla, enkä muuten suosittele. Kamalan sekamelskan näköset niistä tuli, ja purkuun se sukkaparka päätyi. Novitan sivulta löysin sitten polvisukkien ohjeen


Joustinneule on tehty kahden silmukan palvikoilla ja kaksi palmikkoa jatkuu kantapäähän saakka. Ihan kivat näistä tuli, ja ite tein vielä harmaalla osalla lankaa reunuksen sukkiin kiinteillä silmukoillla. Raitalangassa kun silmä ei lepää, jos ei raidat ole tasassa.


                                       



















Olihan se pakko vielä illalla ottaa kuvat kun sai lopullisesti vaalenpunaiset piirakka-sukat valmiiksi. Ihmetystä aiheutti pitkän aikaa sukkien nimi kunnes mulle vihjattiin, että näyttää ihan karjalanpiirakan rypytykseltä. Eli selvisi sitten sekin arvoitus. Oliskohan se sitten sukkia tehty tälle keväälle tarpeeksi ja siirtyminen lasten lapasiin edessä. Pari muutakin kevätprojektia jäänyt kesken, joten varmaan sitten takasin niiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet