keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Sammakko ja pääsiäinen

     

Tänä pääsiäisenä päätin pojan toivomuksesta tehdä sitten pääsiäissammakon. Erityisesti räpylät on mun mielestä aika veikeet ja hauskat tällä sammakolla. Ohjeessa oli mun mielestä tällä kertaa suorastaan virheitä ja pään ja räpylät olenkin joutunut soveltamaan ohjeesta. Erityisesti pää oli ohjeessa ihan liian pieni! Ja eihän sellanen ole söpöä! 

Muutenkin amigurumejen vaikeimmaksi osuudeksi muodostuu mulla näköjään naaman tekeminen. Tälläkin sammakolla on aika, noh, erikoinen naamavärkki, jonka söpöys on kyllä katsojan silmässä. Ehkä siis palailen vielä siihen kun aikaa löytyy (yleensä yön pimeinä tunteina).

Before


Ja pitihän se korjata, kun asia jäi vaivaaamaan.. Alkuperäsessä ohjeessa suu oli tosiaan tehty keltasesta langasta, mutta paremmaltahan toi näyttää nyt. Vähän floppi kyllä tää amigurumi, mutta ehkä mä tokenen..

And After

Lankoja on alkanut taas kasautua lankakoriin ja kohta onkin taas aika mennä lankapaastolle, näin pääsiäisen kunniaksi.
 



Erityisesti 7-veljestä raita tälläisenä vaaleanpuna-ruskeena oli vaan pakko ottaa kaupasta mukaan. Siitä ajattelin tehdä pitsivillasukat kevään väreissä. Ja siten ehkä perustella lähemmäs 8 euron törkyhinnan tarpeellisuuden. Kuviin on myös päässyt pojan pääsiäistiput, jotka saivat ihastuneen vastaanoton saapuessaan kotiin. Ja onhan ne aika söpöjä nekin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet