sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Rutto vai kolera? Eiku villasukat..



Pääsiäinenhän on tunnetusti kärsimyksen aikaa. Omani alkoi viime perjantaina poskiontelo punkteerauksella, kärsimystä kerrakseen näin pääsiäisen kunniaksi.


Tänään olisi sitten tarkotus jatkaa koulutussosiologian ja politiikan esseellä. Sitä ennen kuitenkin piristin itseäni kutomalla itselleni uudet sukat. Lanka on sama vihreä 7-veljestä, kuin sammakossa. Väri sopi mielestäni tähän kuvioon, koska neuleen kuvio muistuttaa mielestäni jännästi puun lehtiä. Pieni toive kevään nopeasta saapumisesta on siis heitetty ilmoille.. 




Tässä kuvio näkyy lähempää. Jostain syystä olen tehnyt tällä kuviolla sukkia nyt itselleni yhteensä kolmet, mutta pyörää on joskus turha yrittää keksiä uudelleen. Ohje näihin sukkiin osui silmiini nurinpäin-blogista ja ohje löytyy linkkinä osiosta linkkejä ja vinkkejä. Ensimmäistä kertaa tein kuitenkin pitsi osuuden myös kantapään puolelle.




 Ja kaikista ylpein olen kantapää osuudesta, siinä on käytetty tiimalasi kantapäätä ja katsokaa: ei yhtään reikää!




Mulle ei näiden kaikkien vuosien aikana ole vieläkään selvinnyt MIKSI se reikä ilmestyy sinne kantapäähän, mutta aika varma lääke sen estämiseen on jättää kantapään viimeisellä kierroksella puikkojen viimeiset silmukat nostamatta nurin ja vain neuloa ne normaalisti. Tiedä sitten mikä etiketti virhe tämäkin on, mutta itselläni ainakin toimii tiimalasi kantapäässä. Haaveena on vielä ennen kesää neuloa Novitan sukkalehdestä piirakkasukat (kiva nimi..). Muutenkin sukkien neulominen on mulle sitä parasta rentoutumista. Saa jopa hetkeksi unohtamaan sekä ruton että koleran!




Ja lopuksi vielä Hyvää Pääsiäistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet