sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tuubihuivi kolmesti





Edellinen tuubihuivi jäi sitten tietysti sinne ostoskärryihin ja tilalle piti saada jotain äkkiä. Tuubihuivit aiheuttivat aluksi itsessäni ärsytystä ollessaan niin suuri muotivillitys, mutta osoittautuivat todella käytännöllisiksi. Nyt niitä tuli sitten valmiiksi kerralla kolme.


Tuubihuivit ovat aina oikein neuletta ja sen neulominen on kyllä välillä todella tylsää. Niitä oli kuitenkin mukava tehdä kipeänä, koska vaikueus aste oli olotilaan sopiva. Lankana kahdessa päällimmäisessä on Novitan Silmu ja alimmainen on saamaani paljon ohuempaa ja pörröistä, syksyisen oranssia lankaa. 


Värimaailma Silmussa on kummassakin näissä sävyissä kiva, toisessa selkeästi kevään pastellit ja punasävyinen on selkeästi saanut vaikutteita Suomen luonnosta. Kuvissakin näkyy, että langan harmaan sävyt ovat kuin suoraan suomalaisen kiven ja kallion sävyistä tehty. Varmaan tosi hyvän näköinen syksyllä ruskan aikaan. Tosin epäilen vahvasti onko huivit tallella enää ensi syksynä, siihen malliin niitä näyttää katoavan :)


Pyöröpuikoilla tekeminen on aika huoletonta, koska työn voi jättää kesken halutessaan ja pyöröpuikot ovat myös lapsiystävällisiä (tarpeeksi tylsiä ja vaarattomia)! Tosin supervilkkaan kolme vuotiaan kanssa pehmustettu huonekaan ei ole täysin turvallinen, joten kutimet pysyy kyllä suurimman osan aikaa omalla paikallaan lankakorissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet