sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappumekko


Normaalista halpismekosta lähti idea hiukan parannella mekkoa, joten normaalista harmaasta mekosta tuli sitten lopulta tämän näköinen. Tässä harmaassa luomuksessa kaunein osuus on rintamus, jossa on kaunis laskos ja sen takia mekko mukaan alunperin lähtikin. Kaupassa ei vielä mieleen juolahtanut mitä kaikkea tälle mekolle vois tehdä..


Tässä pienessä isoäidin neliössä on ohje otettu kirjasta: Sekaisin langoista, josta idea mekon tuunaukseen muutenkin lähti. Isoäidin neliö on tehty kahdella puolipylväällä ja mun mielestä näin neliöstä tulee pienempi ja myös söpömpi. 


Reunuksen tein simpukka reunuksella, jossa on neljä pylvästä tehty yhteen kiinteään silmukkaan ja seuraavassa silmukassa on sitten piilosilmukka. Piilosilmukka korostaa nätisti simpukan muotoa ja sopi oikein hyvin tähän reunukseen. 


Tälläsiä tuli sitten suklaa muffinsseja tuli sitten leivottua pojan kanssa. Tai oikeammin äiti teki ja poika leikki ilmapalloilla. Tästä varmaan sitten löytyy syy miksi mekko ei ihan kauneimmin huomenna laskeudu vatsan seudulta, mutta menköön, onhan nyt vappu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnisteet